Vrije Vlinder

HELING door CREATIVITEIT

Voor kinderen en volwassenen

Vind je het leuk om vanaf januari 2020 mijn Dagboek te lezen? Klik dan hier en vermeld: Miekes DAGBOEK en klik daarna op verzenden.

WORD WIE JE BENT! 

Ben je op zoek naar jezelf,

naar innerlijke kracht?

Mis je een veilig basisgevoel?

Ben je geïntimideerd?

Zoek je naar een uitweg?

Voor VOLWASSENEN: 
Heling door creativiteit
Ontdek verschillende kanten van jezelf en vindt heling voor je gebroken hart!
   * Online Coaching traject: 
      20 stappen "Op weg naar innerlijke heling".
   * Online groepscoaching: "Op weg naar innerlijke heling".
   * Individuele coaching: "Mag ik een stukje met je meelopen?" 
   * Individuele danstherapie 
   * Dreamdance groepscoaching:
       Innerlijke vrijheid beleven/blokkades worden weggenomen  
       HELING DOOR  DANS. 
    * Spreekbeurt: WORD wie je BENT !!!
  
  

 Online e coaching traject: Op weg naar innerlijke heling.

Dit is een reis van je hoofd naar je hart!

Scrol naar beneden voor meer info.

Ben je al begonnen met mijn coaching traject van 20 stappen: Op weg naar innerlijke heling? Dit filmpje hoort bij de 12e stap. Ik laat het alvast zien om je een beetje op te porren!

1 op 1 coaching: Mag ik een stukje met jou meelopen?

Kennismaking: Welkom in Miekes Open Atelier.

Een eerste kennismaking vindt op verzoek plaats in een vertrouwde locatie (bijvoorbeeld: eigen woning, kamer of in de natuur) in een mooie zaal in de Badhuisstraat, vlakbij de boulevard in Vlissingen of in de prachtige studio in Nieuwerkerk a/d IJssel (vlakbij Rotterdam). Voor de kosten en inhoud van dit gesprek,, zie hieronder.

Online e coaching traject van 20 stappen Op weg naar innerlijke heling!

IK VOELDE MIJZELF ALTIJD ERG ONZEKER.....


Omdat er soms onverwerkte gebeurtenissen liggen uit je kindertijd of in je latere leven, kan er diepere heling nodig zijn.....

Ik ben daar zelf opnieuw weer doorheen gegaan een aantal jaren geleden. In de voorgaande jaren had ik al veel heling in mijn emoties ontvangen maar er bleek nog een diepe scheur te zitten in mijn identiteit waardoor ik mij altijd erg onzeker voelde en  ook het gevoel had dat ik klem was gereden. Ik had om die reden bepaalde situaties die ik had meegemaakt blijkbaar nog niet verwerkt. Ik kwam erachter dat ik een stukje van mijn identiteit altijd verstopte en schuilde vaak weg achter mijn overlevingsmodule van "de ander voorrang geven", en daardoor deed ik mezelf hopeloos tekort!!!

We maakten onze zoveelste pelgrimsreis en ik KNALDE!!! Ja, echt, we reden in de auto door de bergen in Cumbria en ik kon mij even laten gaan. IK KON HET NIET MEER AAN. (Op dat moment hadden we opnieuw geen vaste woon- of verblijfplaats. We zijn met onze pelgrimsreizen in 1995 gestart en die manier van reizen hebben we meerdere keren herhaald in de jaren die volgden.)

Plotseling bekroop me een gevoel van onveiligheid. Ik had mezelf lang groot gehouden, en opeens lukte dat niet meer...

Dat moment is voor mij het belangrijkste breekpunt geweest en daarna heb ik mijn diepste innerlijke heling ontvangen.....!

Wil jij óók graag innerlijke heling ontvangen? Dan nodig ik je uit om mijn online coaching traject te volgen en met mij op Pelgrimsreis te gaan naar jouw innerlijke heling!!


Dit programma ben ik begonnen omdat ik zodoende meer mensen kan helpen en begeleiden.


Ik hoop dat jij van deze manier van werken net zoveel geniet als ik met het maken en ontwerpen ervan!

Er zitten heel veel uren (en geestelijk gezien, vele jaren) van voorbereiding in maar het is een vreugde om te zien hoe mensen innerlijke vrijheid ontvangen door mijn coaching traject! 

Je gaat samen met mij op weg naar innerlijke heling en dat doen we in 20 stappen. Ik maak snel en makkelijk contact en ik kan jou veiligheid bieden waardoor je jezelf snel op je gemak zult voelen tijdens de coaching. En omdat ik direct aansluit bij jouw eigen belevingswereld,  wordt de cirkel van veiligheid al snel steeds groter en kunnen we makkelijk werken aan jouw innerlijke heling!

Als je belangstelling hebt kun je mij een email sturen of het contactformulier invullen. 


Je mag ook direct zelfstandig beginnen door je eigen unieke inloggegevens bedenken!

Daarvoor kun je direct klikken op de  link hier en starten door zelf  in te loggen om de gratis inleiding te downloaden. Daarin kun je alle titels van de 20 stappen vinden en alvast even de coaching website verkennen! 


Binnenkort komen alle 20 stappen ook vertaald in het Engels op deze website te staan! Het inleidende filmpje is al voorzien van Engelse ondertiteling! Als je de inleiding download, kun jet filmpje met ondertiteling bekijken! 


Je kunt na iedere betaling stap voor stap het hele traject downloaden


Iedere stap houdt in:

Een leesgedeelte, een werkboek wat je mag invullen en opsturen èn een creatieve tip.

Er zit ook een uur "live" coaching inbegrepen. 
Dat wordt in overleg met jou op skype, per telefoon (op afspraak) of op de locatie (in Vlissingen of in Nieuwerkerk a/d IJssel) gedaan.
Kosten per stap €85,00

Na iedere stap kun je in je eigen tempo doorgaan naar de volgende stap. Je kunt stoppen met het coaching traject op ieder gewenst moment. 

Uiteraard mag je er ook voor kiezen om geheel zelfstandig het coaching traject te doorlopen. Iedere module heeft een filmpje als inleiding en daarna kun je bij iedere stap het leesgedeelte en het werkboek en de creatieve tip downloaden.


Hieronder staat mijn video die bij de gratis inleiding hoort voor het coaching traject:  Op stap naar innerlijke heling.


* Voor een spreekbeurt "WORD WIE JE BENT " kunt u contact opnemen
via het contactformulier.
Mieke spreekt graag over de basisveiligheid die iedereen nodig heeft om tot innerlijke heling te kunnen komen.
Lees hier meer daarover! 
Tijd om opnieuw te beginnen!


Jij mag er zijn!
Ben je er helemaal klaar mee dat er negatieve woorden over je zijn uitgesproken?

Heb je mede daardoor een te laag zelfbeeld?


Ik wil je helpen en advies geven!


Geef op het contactformulier hier je naam en email adres door. Dan kan ik je een mail sturen met een voorstel om met elkaar in gesprek te komen: Per telefoon, via SKYPE of via Messenger op Faceboek van Mieke Maria Beiler.

Ik kan je in een gratis persoonlijk adviesgesprek er alles over vertellen! 

Wees er snel bij!


JIJ BENT UNIEK!

JE KUNT HET!WELKOM IN MIEKES OPEN ATELIER!


Aanvraag per uur op locatie:


Iedere dinsdagochtend en donderdag

houdt Mieke OPEN ATELIER in Nieuwerkerk a/d IJssel of in Vlissingen, om op een creatieve manier verbinding te leggen tussen hoofd, hart en handen…9.00 uur tot 10.00 uur

10.30 uur tot 11.30 uur

13.00 uur tot 14.00 uur

14.30 uur tot 15.30 uur


En voor de dansexpressie: 

(Open Atelier in de studio in Nieuwerkerk aan den IJssel op vrijdagmiddag en zaterdag) een verbinding tussen hoofd, hart en het hele lichaam!!!


Kosten: € 75,00 (incl. btw) per uur  

Zodra je aanmelding binnen is, krijg je een e-mail terug met de datum en de tijd waarop je Miekes atelier kunt bezoeken.


Wandelcoaching in een prachtig

 

natuurgebied.


-In Domburg aan zee en in het schitterende duingebied: "de Manteling".

-In jouw eigen vertrouwde omgeving.

   Of 

- "Anousha Pelgrimsreis" naar Noord Engeland: Van kust naar kust. 

Vanuit het prachtige LAKE DISTRICT wandelen we door gedeelten van de schitterende natuur met adembenemende vergezichten van het berggebied rondom Keswick in Cumbria en Northumberland vn Berwick upon Tweed naar de Holy Island (Lindisfarne) 

Tevens begeleiding op maat. 

Wil je meer weten over deze pelgrimsreis? Je kunt deze aanvragen voor een groep maar ook voor jou alleen. Individuele reizen alleen voor de vrouw met begeleiding van Mieke en groepsreizen olv Antoine & Mieke samen. Stel hier gerust je vraag!


Love is the cure:
  
Zelf steeds meer gevuld worden met liefde zodat je een ruimte van veiligheid in je zelf krijgt om anderen tot heelheid te brengen.

Soms begrijp je jezelf niet. Waar komt die innerlijke onrust en pijn vandaan? Je verlangt naar innerlijke vrede en rust en je wilt graag weer van het leven genieten.....

Wanneer kan Vrije Vlinder Coaching een helpende hand bieden?
Als je een traumatische ervaring hebt; je afgewezen voelt; misbruikt bent; of als je huwelijks relatie in een stormachtige periode zit; onvoldoende weerbaar bent; angstig bent; een negatief zelf beeld hebt; in een isolement bent gekomen, etc. 
Als je trauma's hebt liggen in het verleden kun je soms last van vage lichamelijke klachten hebben. Door de coaching kom je terug bij een veilig basisgevoel. Daarna gaan we met behulp van een creatief idee jou brengen naar emotionele vrijheid: 
Zo vrij als een vlinder! Dat is het doel! 

Pijn

In je lichaam

In je ziel

In je geest

Je wordt buitengesloten

Geïntimideerd

Niet begrepen

Je voelt het in je lichaam

Zenuwpijn

Hoe kom je daar vanaf?

Iedere dag loop je met die pijn

Zou je daar ooit van kunnen genezen?

Je wordt immers toch niet begrepen….

Ook al voelt de ander niet wat jij voelt,

Er is in ieder geval een herkenning

Ik begrijp jou

Ook al is het maar een klein beetje

Kun je dat aannemen?

Ik bedoel: dat ik een beetje met je meevoel?

Vind je het fijn om begrepen te worden? Of stoot je dat begrip af?

Is dat soms de oorzaak van het probleem dat je lichamelijk en emotioneel pijn lijdt? Mag ik bij je binnen komen om iets over mijzelf te vertellen?

Ik heb jarenlang met innerlijke stress gelopen terwijl iedereen om mij heen een rustige vrouw voor zich zag.

Ik was erg perfectionistisch en wilde geen fouten maken. Dat kwam door mijn minderwaardigheid en daardoor bouwde ik een muur om mijzelf heen. Die muur was om mijzelf te beschermen dacht ik.

Maar nu weet ik wel beter!

Binnen die muur leed ik pijn.

En dat ging ik ook steeds meer voelen naarmate ik ouder werd. Toen ik 50 was voelde ik dat ik hulp nodig had en de artsen die mij zagen wilden alleen werken aan de fysieke pijnen die ik voelde.

Gelukkig wist ik zelf dat veel pijn in je lichaam een reflectie is van wat je lijdt in je gevoelsleven.

En het is moeilijker om te onderzoeken waar die emotionele pijn vandaan komt. Daar neemt men in de medische wereld doorgaans weinig tijd voor.

Je krijgt dan onderzoeken en medicatie.

Wat ben ik nu dankbaar van alles wat ik heb mogen ontdekken door zelf een proces van innerlijke heling te doorlopen.

Ik ontdekte dat de emotionele pijn een diepere oorzaak kon hebben.

Er kunnen trauma’s liggen in het verleden maar ook een scheur in je identiteit (je geest),waardoor je maar gedeeltelijk heling kan ontvangen. Pas als die scheur hersteld is, is er volledig herstel mogelijk en kunnen ook de chronisch geworden pijnen in je lichaam langzamerhand gaan genezen…..

ALS JE BEGRIJPT WAAR JE PIJN VANDAAN KOMT, DAN IS ER VEEL SNELLER HELING MOGELIJK!

Maar ik sloot mij door die opgebouwde muur af voor totale innerlijke heling.

Mijn ziel was al voor een deel heel sterk gevormd door Gods liefde en kracht.

Maar een ander deel van mijzelf verstopte ik onder mijn sterke “zelf”. Totdat ik het niet meer aankon om mezelf te beschermen.

God brak door die muur heen en begon langzamerhand steen voor steen die muur af te breken …in samenwerking met mijzelf.

Stenen van angst om mezelf te binden, angst om te verliezen, boosheid, vastzitten aan wetten en regels enz.

Nu mag ik transparant zijn

mijzelf laten zien

hoe ik echt ben

met mijn sterke en zwakke kanten!


Als je hier klikt en even je gegevens invult, dan gaan we samen aan de hand van je hulpvraag bekijken welk traject we met elkaar gaan bewandelen. 

 Persoonlijk DAGBOEK!
Voor de volwassenen gaan we naast alle andere creatieve werkvormen ook als leidraad Mieke's Dagboek gebruiken. Dat dagboek wordt helemaal naar eigen idee en creativiteit gemaakt tot een persoonlijk "scrapbook". Voor de volwassenen gaan we naast alle andere creatieve werkvormen ook als leidraad Mieke's Dagboek gebruiken. Dat dagboek wordt helemaal naar eigen idee en creativiteit gemaakt tot een persoonlijk "scrapbook". 

JOUW  eigen dagboek maken met de overdenkingen uit Mieke's dagboek.


Wat een vriend 
soms niet meer kan....

Veel relaties en huwelijken lopen stuk op werkelijke LIEFDE. Graag wil ik als creatieve coach in 20 stappen met jou op weg te gaan naar jouw innerlijk herstel!

"Een vriend is iemand die luistert naar de melodie van je hart-
en jou deze weer voorzingt als je haar ooit bent vergeten. Dat een vriend luistert naar de melodie van je hart, is voor mij een prachtig symbool.
Een vriend hoort heel precies wat mij ten diepste beweegt. Hij luistert naar mijn hart om te ontdekken wat de grondmelodie van mijn leven is, om te zien wanneer en hoe mijn leven gaat swingen en klinken. Door de eisen die het leven van alledag aan mij stelt, kan ik van mezelf vervreemd raken, en deze melodie vergeten. Dan is het een vriend die mij deze melodie voorzingt. Hij brengt mij weer in contact met mijn eigenlijke kern, met mijn ware wezen.
Hij laat mij weer zien wie ik ben!
Een vriend herinnert mij aan degene wie ik ten diepste ben. Zijn taak is dus niet alleen mij begrijpen en bijstaan. Nee, het is meer: hij neemt de melodie van mijn hart in zich op om ze opnieuw te laten klinken als ze in mij is verstomd.

Deze tekst kreeg ik toegestuurd van een goede vriendin die ik ook een tijd heb mogen coachen.
Uit het boek van Ton Schulten met de tekst van Alnselm Grün.

Mijn ervaringen liggen vooral in het coachen van mensen die een traumatische herinnering hebben en die daarom steeds opnieuw stuk lopen op hetzelfde probleem. Dat noem ik pijnpunten die in je leven steeds maar weer terugkeren en daarom traumatische genoemd kunnen worden. Een traumatisch deel in je leven snijdt zichzelf iedere keer weer. Daarom is het zo nodig om gezonde delen in jezelf sterker te ontwikkelen en ruimte te geven om te leren spreken tegen je getraumatiseerde delen. Heling ontstaat vooral door jezelf beter te leren begrijpen en goed naar jezelf te luisteren. 

Leen mij je oor! Dan wil ik je helpen om je te leiden naar de innerlijke heling die je verlangt!

Ikzelf heb veel gehad aan onze pelgrimsreizen. De eerste reis startte in 1995 toen mijn man Antoine de roeping kreeg van God om onze banen en ons huis op te geven en te gaan reizen met 2 koffers. We wisten niet wat onze reisbestemming was, maar het doel was om Gods Vaderhart beter te leren begrijpen en Hem onvoorwaardelijk te volgen. Verder heeft het Flagship programma in Ellel Grang (Ellel Ministries) in Engeland in Lancaster. mij erg geholpen. Daar kreeg ik een enorme stimulans om mijn zoektocht naar nog dieper innerlijk herstel te vervolgen. Vaak dacht ik dat omstandigheden of gedragsverandering mijn innerlijk zouden helen. Nu weet ik wel beter. De heling vindt plaats in je identiteit. En dat alles vindt plaats door terug te gaan naar de moederschoot. Ik doel hier op de Baarmoeder van God waarna je opnieuw geboren wordt. Dat is een wederkerend proces. Net als een kreeft die meerdere keren vervelt, zo zal jouw leven geleidelijk uitgroeien tot de persoon die je werkelijk BENT!

Een onverwachte verrassing!
Hier kun je alvast iets lezen uit mijn dagboek.

Laatst zag ik dat de mooiste bloemen velden ontstaan op arme grond. Het was al lange tijd braakliggend terrein geweest….


Soms gebeuren er dingen in je leven waarvan men zegt: ”Dat is overmacht”.


Dat betekent dat er iets gebeurt zonder dat je er iets aan kunt doen. Je wordt bijvoorbeeld geconfronteerd met ziekte in je familie; je zaak gaat failliet; de dingen lopen niet zoals je gepland had…

Je levens-akker is opeens veranderd in:

 “braakliggend terrein”

Juist in zulke situaties kan God Zijn wonderen gaan doen.

Jezus werd arm en liet Zich gevangen nemen en executeren om ons Zijn Hemelse rijkdommen te geven. Soms moet je noodgedwongen loskomen van je eigen vaardigheden en kwaliteiten. In die momenten mag je kijken naar het plan dat God voor ons bedacht heeft. Dan ontwikkelen er allerlei nieuwe kwaliteiten die ver uitstijgen boven je eigen vaardigheden. Je bent vaak onder je niveau van presteren gebleven omdat je door je omgeving (misschien onbedoeld) gekleineerd werd.


In jouw levensakker liggen zaden verborgen die nog geen kiemkracht ontwikkeld hebben! Ontdek je talent! Je mag worden wie je bent! Ontwikkel jezelf en vraag de Vader welke plannen Hij voor je heeft! Dan zal er op jouw levens-akker een ongekende bloemen pracht verschijnen!


An unexpected surprise!

Here you can read something from my journal.

Recently I saw that the most beautiful flower fields exist on poor soil. It had long been fallow ground...

Sometimes things happen in your life that cause you to say: “That is an act of God.”

It means that something happens that you can’t do anything about. For example, you are confronted with illness in your family; your business fails; things don’t go as you had planned...

Your life-field is suddenly turned into: “fallow ground.”

Precisely in these situations, God can perform His miracles.

Jesus became poor and allowed Himself to be captured and executed in order to give us His Heavenly riches. Sometimes you have to be forcefully released from your own proficiencies and qualities. At those times you can look at the plan that God has devised for you. Then all kinds of new qualities can develop that are far above your own proficiencies. Often, you stayed beneath your level of achievement because your environment (maybe unintended) kept you down.

Seeds lie buried in your life-field that have not yet developed the power to germinate! Discover your talents! You can become who you were meant to be! Develop yourself and ask the Father what His plans are for you! Then an unprecedented splendour of flowers will appear on your life-field!

Jij mag zijn wie je bent, om te worden wie je bent; en je mag het worden op jouw manier,, en in jouw tijd.

Jij bent uniek

Weet je dat al?