top of page

 

Hallo! 

Vertel even wie je bent!

Hier kun je  jezelf opgeven voor de dag voor de vrouw op 21 september 2024

Je kunt ook gratis verkenningsgesprek aanvragen:

Vermeld hieronder je naam, je emailadres en jouw vraag. Dan krijg je zo spoedig mogelijk antwoord!

Contact met Mieke

Naam*

E-mail Adres

Bericht*

Hier kun je contact opnemen over:

* over een Harty Party/kinderfeestje

* over kindercoaching

* over de e coaching voor volwassenen

Een herstelde identiteit; gezonde gedachtenpatronen en emoties; benoeming en herkenning in voelen van reacties in je lichaam.

Nog niet geheelde delen in de mens worden één voor één besproken en geheeld en geïntegreerd in de totale mens. Veel lichamelijke klachten kunnen daardoor verminderd worden en zelfs helemaal verdwijnen!!!

De online 20 stappen (met 20 filmpjes!) gaan jou in balans brengen met jezelf.

De bedoeling van dit coaching traject is dus om een geheeld hart te krijgen en emotioneel en geestelijk tot bloei te komen!

WORD WIE JE BENT!

JIJ bent UNIEK !

YOU ARE YOU - nique!

 

Ga naar https://nl.coachingplan.net/ en schrijf je in! 

 Je emailadres is gebruikersnaam. 

Bedenk je unieke wachtwoord.

Je kunt hier nu al zelf de gratis inleiding downloaden!

 

EXTRA! 

*Bij iedere stap een persoonlijk coaching gesprek door de telefoon of Skype of beeldtelefoon.

 

KORTING!!!

Je kunt er voor kiezen om in 1 keer €1500,- te betalen. Je krijgt direct toegang tot alle 20 stappen en dan ben je vrij om in je eigen tijd het hele coaching traject te doorlopen! Wil je het bedrag overmaken op rekeningnummer

NL93 INGB 0007457937

M.J. Beiler-Christiaanse

Stuur je ook even met dit contactformulier je naam en emailadres? Daarna kun je inloggen op de coaching website van 20 stappen. Je krijgt dan direct toegang tot het hele coaching traject "Op weg naar innerlijke heling".

 

 

Kies je liever voor een midweek retraite in het bezinningscentrum in Helvoirt, waarin 3 stappen tegelijk genomen worden? Klik dan hier om je op te geven.

 

 

Wil je vriend worden van Vrije Vlinder?

VRIENDEN van Vrije Vlinder.

Wil je Vriend worden van Vrije Vlinder? Dan bouw je mee aan het fonds dat het financieel mogelijk maakt voor iedereen die coaching van Vrije Vlinder wil krijgen. 

Er zijn nu opgeleide coaches (kijk voor meer info hier) die het e coaching pakket willen gebruiken om hun mensen te bereiken met het e coaching traject "Op weg naar innerlijke heling".

 

Veel mensen met gebroken harten zouden zo graag het coaching traject "Op weg naar innerlijke heling" willen gaan volgen.

Helaas hebben zij zelf niet de financiële mogelijkheid om deze 20 stappen uit eigen budget te bekostigen.

Ik wil graag mensen helpen die zich gebroken voelen. Er bestaat nu een team van mensen rondom mij die na de 20 stappen te hebben gezet ook de 12 modules hebben gevolgd of gaan volgen om zelf coach te worden met gebruik van mijn e coaching traject.

 

Het is een e coaching traject: Het maakt dus niet uit waar de persoon woont die verlangt naar heling in deze gebroken wereld.

Er zijn altijd goed functionerende delen in ieder mens, maar de gescheurde zwakke delen kunnen heel belemmerend werken bij het functioneren in het dagelijks leven.

 

Ik wil graag iedereen helpen die open is voor innerlijke heling. Allereerst stel ik de coachee op haar gemak en wil ik een basis van veiligheid bieden. Zonder vertrouwen kun je namelijk niet aan de slag.

Samen met de Heilige Geest mag ik de wortel van het probleem bij de mensen blootleggen en hen helpen om die wortel te verwijderen in hun levenstuin waardoor er ruimte ontstaat voor het inzaaien van nieuw Hemels zaad die hun levenstuin tot nieuwe bloei brengt!

 

Het gaat mij niet om geld verdienen maar om vanuit een rustige woonplek (niet inwonend en altijd reizend zoals we jarenlang gedaan hebben....zie website van Antoine & Mieke https://www.beilerville.net/over helpend bezig te zijn in deze wereld: Rijke mensen kunnen de armen helpen door het geven van giften en/of door het volledige bedrag voor het coaching traject zelf te betalen. Meer lezen kun je op mijn website: www.vrijvlinder.net

Als je jouw bijdrage wilt storten zou dat SUPER fijn zijn!!!

 

Bankrekeningnummer van het FONDS: 

NL81 INGB 0003 7553 72

t.n.v. M.J. Beiler-Christiaanse

Met vermelding: Fonds Vrienden van Vrije Vlinder

HARTELIJK DANK VOOR JOUW SUPPORT 

Kamer van Koophandel 55743730 

BTW-id NL001366666B67

Vrije Vlinder

NL93 INGB 0007457937

M.J. Beiler-Christiaanse


BIC: INGBNL2A. 

De BIC-code heet soms ook SWIFT-adres of -code.

bottom of page