top of page
Search

Goddelijke operatie

Heel vaak laten mensen die pas christen zijn geworden een klein stukje genezing toe in hun ziel. Daarna verstoppen ze de rest. Ik heb dat helaas ook gedaan...

Soms weet je niet dat je "verstoppertje speelt". De zwakke plek die je met je mee draagt hoort immers bij jou en je denkt er niet aan om je te laten helpen.

 Totdat je breekt ga je door...

Ik heb ontdekt hoe helend het is om iemand naar binnen te laten kijken. Totdat je breekt ga je door... Ik had er gewoon mee leren leven. Ik dacht dat de innerlijke pijn die ik voelde erbij hoorde en dat ik dat moest accepteren en daarom beschermde ik dat zwakke deel in mijzelf.


Misschien voel je je wel te groot om geholpen te worden. Heel jammer. Je bent immers nooit te oud om een Goddelijke operatie te ondergaan! Het is niet alleen helend voor je ziel en geest, maar in vele gevallen ook helend voor je lichaam, want geest en ziel en lichaam zijn zo nauw met elkaar verbonden!


Nadat je de 50 bent gepasseerd is het heel logisch dat verborgen zwakten meer zichtbaar worden. Dat geldt zowel voor je lichamelijke zwakten als voor je geestelijke zwakten.

Hoe mooi is het dan om eens iemand toe te laten die bij jou naar "binnen" mag kijken. Hoe je hart en ziel eruit ziet. Wat er nog geheeld en veranderd mag worden.


Wil je dat toelaten?

Ik raad je aan om een innerlijke verandering te ondergaan!


Het is een bijzondere opknapbeurt!!

En je zal er de rest van je leven zoveel plezier aan beleven. Niet alleen jij zelf, maar ook je omgeving zal meer van je kunnen genieten.


Leef je leven ten volle.

Zoals je bedoeld bent, ook in de jaren dat je ouder wordt....


Wil je meer weten?

Kijk dan op deze pagina.39 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page