Vrije Vlinder
Butterfly coaching

Heling door creativiteit
voor kinderen en volwassenen

Healing through creativity 
for children and adults

Mijn verhaal

Na jarenlange ervaring als lerares in het basisonderwijs, en later als tolk voor doven, ben ik
 samen met mijn man Antoine in april 1995 een groot avontuur begonnen!

Een idee is geboren

Al een paar jaar liepen we rond met het idee om te gaan reizen....Na 6 jaar samen getrouwd te zijn en gehoopt te hebben dat er een baby zou komen, werden we opeens in 1994 ons  heel erg bewust van onze roeping en verlangen om op reis te gaan. We hebben de daad bij het woord gevoegd en onze huurflat in Woerden opgezegd. Daarna hebben we onze banen gestopt en hebben we een verkoop- en weggeefactie opgezet voor mensen die voor een prikkie ons huis konden leeghalen. Dat was echt heel moeilijk voor mij. Al mijn dierbare spulletjes verdwenen in een paar dagen tijd. En daar stonden we dan: Met 2 koffers zijn we op pad gegaan. Onze eerste reisbestemming was AMERIKA. Ik wilde eigenlijk richting Oost Europa of China, maar Antoine had al vanaf zijn jeugd Amerika als droomland in gedachten. We besloten dat we zouden gaan beginnen in South Carolina (USA) en vandaaruit zouden we wel weer verder zien....Het werd een reis van 22 jaar!!!

Zoveel toevallige ontmoetingen die onze reis UNIEK maakten!

Tijdens de reis heb ik mijzelf veel beter leren kennen....Eerst ontdekte ik dat er ook een danscoach in mij zat die kinderen en volwassenen tot heling kon brengen door hen zelf te laten bewegen op o.a. de muziek van Antoine. Ik begon met de creatieve uitbeelding van zijn songs en later nodigde ik de kinderen en de volwassenen uit om mee te bewegen! Ik startte mijn eigen dansgroep. Eerst Mikamocha, daarna Dance of the North, waarmee we samen tournees maakten naar Noord Engeland en Schotland. We kwamen ook terecht in Frankrijk en Israël, gingen terug naar de USA. Soms ging de dansgroep mee en soms waren we samen. Onze pelgrimstocht en de vrije manier van leven werkte bij sommige vrienden aanstekelijk en zij besloten ook een keer met ons mee op reis te gaan!
Daaruit vloeide als vanzelfsprekend de creatieve coaching voort die mij ook tot het schrijven bracht van mijn Dagboek en blogs. Uiteindelijk heeft het mij gebracht naar het maken van het 
e- coaching pakket van 20 stappen naar innerlijke heling. 
De afgelopen jaren, sinds 1995, hebben mij dus naast mijn eigen reis tot innerlijke heling ook ongemerkt een nieuwe richting gegeven in mijn loopbaan. Waar een pelgrimsreis al niet goed voor is!!!

De reis

Het avontuur begon dus in South Carolina. Daar leerden we steeds nieuwe mensen kennen die ons weer in contact brachten met andere vrienden of kennissen. Soms was de reis een dropping. Dan konden we meerijden met iemand die ons in een andere staat dropte. We werden tijdens onze allereerste reis in West Virginia afgezet en daar hebben we onze nieuwe vrienden leren kennen die ons ophaalden vanuit Ohio. Hoe we die nieuwe vrienden leerden kennen?
Dat is een heel verhaal!
We zaten opeens in West Viginia en voelden dat we op dood spoor zaten. Na een paar dagen ontmoetten we een man die in de ontbijkamer ons zag bidden voor het ontbijt. Hij kwam bij ons staan en vroeg wie we waren. We vertelden over onze pelgrimsreis. Hij liet het telefoonnummer achter van de pastors van zijn kerk en vertrok. Antoine heeft dat nummer gebeld en we werden hartelijk uitgenodigd om naar Ohio te komen. Die pastors betaalden met creditcard een extra hotelnacht voor ons daar in West Viginia en maakten de volgende dag een reis van 7 uren om een voor hen onbekend stel op te pikken! 

22 jaar later....

Nu zijn we dan 22 jaar verder en we hebben zoveel reisverslagen dat ik de tel ben kwijtgeraakt hoe vaak we verplaatst zijn en hoe vaak we verhuisd zijn!
Het is een onvergetelijk avontuur geworden waarvan we niet wisten wanneer en waar die zou eindigen. Eigenlijk is de pelgrimsreis nog niet beïndigd. Dat gebeurt pas als we deze aarde verruilen voor onze eeuwige bestemming in de hemel!
 

Wil je meer lezen over ons?
Kijk dan op de Beilerville website van ons, Antoine & Mieke samen.