Uitzending interview Radio 

Wat mij het meest aansprak.

Stap voor stap neemt Mieke je samen met de Heilige Geest mee op reis naar de diepten van je eigen hart en Gods Moeder/Vaderhart.

Je leert om te onderscheiden wat hoort bij je geest en ziel. Op een liefdevolle manier worden er knopen in je leven ontrafeld en komen de dingen die je diep weggestopt hebt aan de oppervlakte waarna je het bij God mag brengen en er genezing plaatsvindt.

Het onkruid eruit, het zaad van Gods Woord erin, het kan niet anders of de tuin van je hart, van je leven gaat groeien en bloeien, en anderen om je heen kunnen de vruchten ervan plukken. Gods Koninkrijk wordt uitgebreid!

Dankjewel voor de mogelijkheid deel te nemen aan de trajecten "Innerlijke heling" en "Zelf coach worden" naast jou!

Mieke liet mij stralen...!


“Dit is de allereerste therapie die werkelijk heeft aangeslagen en heling heeft gebracht, mede dankzij de zorg op maat aanpak van Mieke, dat ze jou laat stralen voor wie je bent, gericht op jouw mogelijkheden.

Zeker een grote aanrader voor iedereen die graag geestelijk wil verder groeien en/of naar innerlijk herstel verlangt.”

Mieke nam mij mee op weg naar mijn innerlijke heling.

Mieke heeft mij geleerd om op zoek te gaan naar de Goddelijke Moederliefde waar David het over heeft in Psalm 131. Ik was mijn hele leven op zoek en nu weet ik Haar zelf te vinden. Wat een rust en wat een troost kwam er in mijn leven. Voor de kleine en grote Esther. Een super moeder is God die nooit moe is of geen tijd heeft. Heerlijk. Glorie Deo Gloria.

OP WEG NAAR INNERLIJKE HELING....

"Zelf kan ik met grote dankbaarheid zeggen dat ik de complete 20 stappen heb doorlopen.

Het was een prachtige innerlijke reis op weg naar diepe heling.

Ik heb heel veel geleerd en genezing ervaren tijdens dit proces.

Ook de liefdevolle, begripvolle en persoonlijke coaching van Mieke was uniek, zeldzaam en kostbaar en heeft heel veel herstel gebracht.

Zelf kampte ik met zware psychische problematiek maar door Mieke en God heb ik geleerd: “Er is altijd hoop en er is altijd een uitweg”, en die biedt dit twintig stappen plan!

Ik heb al talloze vormen van therapie gevolgd, echter geen enkele met gewenst resultaat.

Dit is de allereerste therapie die werkelijk heeft aangeslagen en heling heeft gebracht, mede dankzij de "zorg op maat aanpak" van Mieke, dat ze jou laat stralen voor wie je bent, gericht op jouw mogelijkheden.

Zeker een grote aanrader voor iedereen die graag geestelijk wil verder groeien en/of naar innerlijk herstel verlangt."

0