top of page
Search

Loslaten en liefdevol leven

Updated: Apr 29Gisteren kocht ik een boekje over LOSLATEN en een liefdevol leven. Een mooi verhaal van een vrouw die vanaf haar jonge jaren emoties had onderdrukt en was gaan overleven door te vechten en te vluchten en bevriezen. Jammer dat ze verwijst naar alleen loslaten...ik heb ondervonden dat loslaten niet voldoende is. Dat kun je doen met de kracht van je ziel. Jezelf inzetten om met je verstand en wil en emotie pijnlijke herinneringen los te laten. Maar als je echt rondloopt met een gat in je hart kun je dat zelf echt niet. Het gaat je alleen lukken als je diepere heling in je geest ontvangt. De meeste coaching technieken zijn gebaseerd op ZELF heling. Dat is allemaal met de kracht van je eigen ziel. Natuurlijk is er veel mogelijk op het gebied van zelf-heling. Ook is het mooi om complimenten te leren ontvangen. Maar als er een hele diepe vorm van zelfhaat in je zit, dan wijs je zelfs de complimentjes af...

HELAAS.

Je bent namelijk gewend om liefde af te wijzen in plaats van te omarmen en liefde naar je toe te trekken...Maar het leven is ook vol van liefde. Het is maar net waar je voor open staat.

Vooral op je verjaardag is het heel belangrijk om alle liefde die je wordt aangeboden, te ontvangen. Als je je verjaardag niet wilt omarmen, is dat een vorm van zelfhaat. Dan is het belangrijk om je te openen voor het opvullen van het gat in je hart. Misschien heb je al veel therapie gehad, of misschien heb je met je eigen kracht al veel gaatjes mogen opvullen. Maar er is nog een diepere heling in je geest mogelijk. Dat gaat stapsgewijs. Het is net of er in jezelf steeds meer deurtjes opengaan als je eerst die mooiste deur hebt gevonden!

Open jezelf voor nog diepere heling in je geest!


31 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page